Diensten

Industrieel onderhoud

In samenspraak met de klant verzekeren we de continuïteit van de productie en het machinepark. Of het nu gaat om preventief, curatief of correctief onderhoud, op VR Techniek kunt u rekenen. We stellen machines af, zorgen voor de uitlijning en reviseren ze. Van kleine installaties tot volledige productielijnen. Om de levensduur van uw machines te optimaliseren, stellen we een onderhoudsplan op en implementeren we een transparant wisselstukkenbeheer.

We kunnen uw onderhoudsploeg tijdelijk (tijdens piekperiodes of ziektes) of permanent ondersteunen. Zo worden we een waardevolle aanvulling op uw eigen technisch team. Onze ploegen kunnen shutdowns opvangen en allerlei mechanische, elektrische, pneumatische of hydraulische herstellingen uitvoeren.

Montage

Als montagebedrijf installeren we nieuwe machines en installaties of passen bestaande aan. Zowel voor standaardconstructies, maatwerk en allerhande leidingwerk kunt u bij ons terecht. We denken tijdens het ontwerp mee om de productie en het proces te optimaliseren. Daarnaast helpen we om bestaande installaties aan te passen of productielijnen te verhuizen of te monteren. Zulke industriële montages volgen wij van A tot Z op. We besteden veel aandacht aan nazorg, om er zeker van te zijn dat uw installaties zo optimaal mogelijk functioneren.

Service

Wenst u een snelle en optimale dienstverlening of zoekt u een langetermijnpartner voor uw industrieel onderhoud, montage en service? Dan is VR Techniek de juiste keuze. Ons dynamisch team zorgt voor een montageservice op maat van uw bedrijf. We hebben de nodige knowhow en ervaring om u snel en efficiënt bij te staan of te depanneren. Bovendien streven we naar de juiste kwaliteit.

Onze service stopt niet na een eenmalig project: we bouwen langetermijnrelaties uit met onze klanten. Daarmee maken we het verschil. Kortom: met VR Techniek loopt het gesmeerd!