Diensten

Industriële projecten en onderhoud

In samenspraak met de klant verzekeren we de continuïteit van de productie en het machinepark. Of het nu gaat om preventief, curatief of correctief onderhoud, op VR Techniek kunt u rekenen. We stellen machines af, zorgen voor de uitlijning en reviseren ze. Van kleine installaties tot volledige productielijnen. Om de levensduur van uw machines te optimaliseren, stellen we een onderhoudsplan op en implementeren we een transparant wisselstukkenbeheer.

Onze ploegen kunnen shutdowns opvangen en allerlei mechanische, elektrische, pneumatische of hydraulische herstellingen uitvoeren.

We kunnen uw onderhoudsploeg tijdelijk of permanent ondersteunen. We voeren ook tal van industriële projecten op maat uit. Dit altijd met de visie op het verbeteren van de productieomgeving. Zo worden we een waardevolle aanvulling op uw eigen technisch team.

Montage

Als montagebedrijf installeren we nieuwe machines en installaties of passen bestaande aan. Zowel voor standaardconstructies, maatwerk en allerhande leidingwerk kunt u bij ons terecht. We denken tijdens het ontwerp mee om de productie en het proces te optimaliseren. Daarnaast helpen we om bestaande installaties aan te passen of productielijnen te verhuizen of te monteren. Zulke industriële montages volgen wij van A tot Z op. We besteden veel aandacht aan nazorg, om er zeker van te zijn dat uw installaties zo optimaal mogelijk functioneren.

Full service

Wenst u een snelle en optimale dienstverlening en zoekt u een langetermijnpartner voor uw industriële projecten, onderhoud, montage en service? Dan is VR Techniek de juiste keuze. Ons dynamisch team zorgt voor een service op maat van uw bedrijf. We hebben de nodige knowhow en ervaring om u snel en efficiënt bij te staan of te depanneren. Bovendien streven we naar de juiste kwaliteit.

Onze service stopt niet na een eenmalig project: we bouwen langetermijnrelaties uit met onze klanten. Daarmee maken we het verschil. Kortom: VR Techniek is een betrouwbare technische partner die u ontzorgt.